En temps de tardor: castanyes i panellets

A Viaró Infantil celebrem i gaudim de les tradicions. Cançons, castanyes i panellets han fet d’aquesta festa de la tardor un dia entranyable per tothom des dels més petits fins als més grans.

Divendres vam tindre la sort de rebre a Maria la castanyera i a la seva germana Engràcia: Àvies dels nostres alumnes de Viaró Infantil. Estàvem desitjant aquesta visita!

Des dels més petits de P0 als més grans de P5, vam sortir al pati -ben contents- per donar la benvinguda a les nostres estimades castanyeres. Molt generoses i amb un somriure ben gran, ens van saludar i ens van compartir les seves calentes castanyes.

Els més grans animaven als més petits a provar les castanyes. I tots junts hem tingut l’oportunitat de ballar i cantar amb la castanyera les nostres cançons de tardor que hem estat aprenent durant aquest dia. Us esperem l’any que ve Maria i Engràcia.

Que bé que ho passem en la celebració d’aquestes festes i tradicions plenes de música, poemes, castanyes i panellets. Feliç dia de Tots Sants!

Laura Campmany

Tutora P1B